Sponsors

Op zondag 15 december organiseren alle 4 de Delftse Rotary Clubs de Santa Run, een “funloop” van 3 kilometer dwars door het historische centrum van Delft. Het leuke is dat iedereen mee kan doen. We beogen een bonte stoet van pakweg 1000 kerstmannen, kerstvrouwen, en ja: ook kerstkinderen. Allen verkleed als kerstman. Een rood lint trekt door de binnenstad van Delft!

Goede doelen
De Rotary Santa Run staat in het teken van sponsoring van lokale initiatieven. Er is gekozen voor Delftse Vakantie Activiteiten, een organisatie die een vakantiekamp organiseert voor kinderen uit minimagezinnen en de Kindertuinen Delft waar op jonge leeftijd aldoende waardering voor de natuur krijgen.  Zie voor meer informatie de websites van beide doelen. Door uw sponsoring ondersteunt u beide partijen en u krijgt er veel voor terug. Niet alleen in goodwill maar ook in publiciteit.

Hoe ziet uw sponsoring er uit?
Veelvormig met als doel uw naam te verbinden aan deze leuke activiteit. Daarmee vergroot u uw merkbekendheid en imago. Zowel tijdens de Santa Run als in de publiciteit er omheen. Denk daarbij aan gedrukte media, TV/ radio en onze website.
We hebben een drietal sponsor pakketten samengesteld, naast hoofdsponsor Trompper Optiek, eveneens de hoofdsponsor van vorig jaar. De flexibiliteit is groot; mocht u het toch een klein beetje anders willen dan is daar vast een mouw aan te passen.

Wij zijn heel blij dat wij als hoofdsponsor Trompper Optiek hebben!

Sponsorpakketten

Top Sponsor (Euro 500 tot 1000)

Vermelding op de website en overige digitale uitingen.

Sponsor (Euro 250 tot 500)

Vermelding op gedrukte uitingen (posters, flyers). Fiscaal aftrekbaar met factuur

Vriend van de Santa Run (donateur)  (tot Euro 250)

Vermelding op de website en overige digitale uitingen. Fiscaal aftrekbaar met factuur.